pöljäläisen hutihuone

pöljäläisen hutihuone

riemua, raivoa ja ärräpäitä – Pöljäläisen Hutihuone

Hutihuoneessa voit huoletta heilua ja huutaa, huitoa ja heitellä, yksin tai kaverin kanssa. Valitse vapaasti käyttöösi kättä pidempää, tai käytä vaikka käsiäsi.

Hutihuoneen tuhottavat tavarat ovat lähtökohtaisesti pienesineitä, kuten elektroniikkaa ja astioita. Huone sopii teemaltaan vaikkapa työpisteeksi, toimistoksi tai taukotilaksi. Keljuttaako koneet ja kahvikupit, haluatko uusia astiaston astalolla, takoa tulostinta teräsputkella?
Hutihuoneessa voit päästää irti sisäisen pöljäläisesi.
Huoneen sisältöön ja tuhottavaan esineistöön pääset vaikuttamaan esittämällä toiveita tilausvaiheessa – toteutamme ne parhaamme mukaan.

Voit mäiskiä musiikkimakusi mukaan valoefektien säestyksellä, tai vaikka hämärässä hiljaisuudessa. Äänentoistona huoneessa toimii JBL Party Box, joten ääntä irtoaa varmasti riittävästi. Voitte yhdistää kaiuttimeen laitteenne, esim. puhelimen tai USB-muistin, ja toistaa mitä tykkäätte.
Huoneessa on kamera, ja halutessasi saat kuvatun materiaalin muistoksi raivon- ja riemuntäyteisestä reissusta raivohuoneella.

Yhden (1) tunnin ajanvarauksen voi tehdä enintään neljälle (4) henkilölle, ja huoneessa sisällä voi kerrallaan olla enintään kaksi (2) henkilöä.

Hinta 29 € per henkilö

- 10 % alennusryhmille:
Opiskelijat, eläkeläiset, invalidit, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat

Varaa aika
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoa.