Palvelut

Palvelut

riemua, raivoa ja ärräpäitä – oman maun mukaisesti

Palvelut:

Hinnasto:
Pöljäläisen Hutihuone         29 € / henkilö / tunti
Vituiksmän Teemahuone     39 € / henkilö / tunti
Peltilehmien Paukutuspaja  39 € / henkilö / tunti
Hutimän Heittorata       15 € / henkilö / tunti

Iso Raivo -lisätavarapaketti 10 € / henkilö
Raivotus Maximus -lisätavarapaketti 25 € / henkilö

- 10 % listahinnoista alennusryhmille:
Opiskelijat, eläkeläiset, invalidit, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat

Hinnoittelumme ja tavaramäärä menevät henkilöperusteisesti, joten henkilö saa aina oman kattauksensa tuhottavia tavaroita. Asiakkaamme saavat toki tuoda mukanaan omiakin tuhottavia tavaroita.


Lisää tavaraa? Loppuiko romut, mutta ärräpäitä ja aikaa riittäisi isompaankin tuhoon? Lisää tavaraa saa lisämaksusta, hinnaston ja varaston mukaisesti.

Iso Raivo -lisätavarapaketti 10 € / henkilö
Uusi kattaus, toinen samanlainen, yksi lisää, tuplana kiitos, rakkaalla lapsella on monta lempinimeä. Iso Raivo -lisätavarapaketti tarkoittaa siis tuplasti riemua, raivoa, ja rikottavaa peruspakettiin verrattuna.
Iso Raivo -paketin voi vaihtoehtoisesti käyttää toivottuun erityisempään esineeseen, kuten isoon taulutelevisioon.

Raivotus Maximus 25 € / henkilö
Koko kattaus ja kaikki paskaks. Eikö mikään riitä, onko raivo ja riemu rajatonta?
Raivotus Maximus -paketilla pääset purkamaan pihalle kaikki patoumat, paineet, pahat ja pyhät henget.
Sisältää varastostamme kaikenlaista tavaraa, niin isoa kuin pientä. Kaikkea siltä väliltä, ja helevetin paljon niitä kaikkia.


Lahjakortit:
Mietitkö lahjaa, mutta et keksi mitään? Onko puoliso pahalla päällä, kaverilla känkkäränkkä?
Meiltä saa lahjakortteja kaikenlaisiin tarpeisiin, tyhmiin vitseihin, mahdollisiin merkkipäiviin, henkilölle joka ei tarvitse mitään.
Teemme kortin tarvittaessa yksilöllisesti ja halutunlaisesti.
Lahjakortin sisältämät palvelut, tai rahallinen arvo, määritellään tilausvaiheessa.
Lahjakortin voimassaoloaika on yksi (1) vuosi, ellei toisin sovita.


Ryhmä- ja muut pakettiratkaisut:
Haluat(te)ko riemuita ja raivota ylhäisessä yksinäisyydessä? Onko tulossa tyky-päivä, pikkujoulut, polttarit, ihan perus perjantai?
Tilamme ja palvelumme ovat varattavissa niin isommille kuin pienemmille ryhmille, kaikenlaisiin erikois- ja yksityistilaisuuksiin.
Ota rohkeasti yhteyttä, niin rakennetaan teille tarpeeseen sopiva kokonaisuus ja riemuntäyteinen kokemus.


Vastaanotamme rikottavia tavaroita aukioloaikojemme puitteissa. Mikäli sinulta löytyy isompi määrä tavaraa ja tarvitset kuljetuksen, ota rohkeasti yhteyttä. Emme lähtökohtaisesti nouda yksittäisiä esineitä, vaan isomman määrän kerralla.


Meidät tavoittaa toimitilojemme lisäksi puhelimitse, sähköpostitse ja sosiaalisen median kautta.
Osoite: Kiveläntie 2, 70460 Kuopio
Puhelinnumero: 044 733 1148
Sähköposti: info@arrapaa.com
Sosiaalisesta mediasta löydät meidät nimellä Raivohuone Ärräpää / Arrapaa
(Facebook, Instagram, Youtube, TikTok)


Ikäraja:
Alaikäinen (alle 18-v) täysi-ikäisen seurassa tai huoltajan allekirjoittamalla lomakkeella.
Huoltajan, tai seurassa olevan täysin-ikäisen henkilön, tulee täyttää alaikäisen osallistujan lomake. Lomakkeen voi joko kirjoittaa toimitilalta saatavana paperiversiona, tai pyynnöstä lähetämme lomakkeen tulostettavaksi.
Raivohuone Ärräpään on tarkoitus mahdollistaa ja taata turvallinen ympäristö kaikille ja kaikenikäisille, joten alaikäisen henkilön osallistumisen raivohuoneen aktiviteetteihin käsittelemme aina tapauskohtaisesti.


Palvelu- ja peruutusehdot:
Palvelujemme hinnoittelu on henkilöperusteista, ajanvarauksen kesto on yksi (1) tunti. Tunnin ajanvaraus sisältää perehdytyksen sekä turvavarusteiden vaihdon. Pidäthän siis huolen, että olet ajoissa paikalla.

Ajanvaraus vähintään kaksi (2) tuntia ennen haluttua ajankohtaa, tai puhelimitse: 044 733 1148

Raivohuone Ärräpään tarkoitus on mahdollistaa turvallinen ympäristö toiminnalle. Toiminta voi olla hyvin vaativaa ja aiheuttaa vaaratilanteita, joten turvallisuus on toiminnassamme etusijalla. Palvelujen luonteesta johtuen otamme turvallisuuskysymykset hyvin vakavasti. Edellytämme sääntöihin ja palveluehtoihin perehtymisen viimeistään paikanpäällä. Henkilö joka osoittaa törkeää välinpitämättömyyttä sääntöjä, tai muita tilassa olevia kohtaan, voidaan poistaa turvallisuussyistä.

Peruutusehdot:
Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista peruutusoikeutta. Kuluttajalla on oikeus varatun ajan perumiseen ja muuttamiseen laissa nimetyin ehdoin ja oikeuksin. Varattu aika on peruttava vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa varatun palvelun täyden hinnan.

Varaa aika
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoa.