Hutimän
Heittorata

Heittorata Hutimän

vähän terävämpää tekemistä – hutimän heittorata

Onko tikanheitto tylsää, darts ihan tyhmää? Toisivatko teräaseet tekemisen tunnetta? Olisiko veitsenheitossa vähän vaihtelua, herättääkö heittokirves huomion?

Heittoradalla pääset heittämään tikkaa isompia teräaseita turvallisessa ympäristössä. Käytössäsi on kaikenlaisia heittämiseen tarkoitettua terävää: puukoista vähän isompiin veitsiin ja kookkaampiin kirveisiin, terävistä teräspelikorteista tikkaan. Heitä mitä haluat, vaikka sitä tikkaa.

Edessäsi on tyhjä käytävä maalitauluineen, joten ei hätää osumatarkkuudesta. Osu tai ole osumatta, heitä hyvin tai hyvin huonosti. Heittämisen, harjoittelun, ja riemuisan aktiviteetin takia tällä radalla ollaan.

Yhden (1) tunnin ajanvarauksen voi tehdä enintään neljälle (4) henkilölle. Radalla heitetään turvallisuussyistä yksi (1) henkilö kerrallaan vuoron perään. Mahdolliset kilpakumppanit odottavat kiltisti ja kohteliaasti vuoroaan, aivan kuten tikassa ja dartsissa.

Hinta 15 € per henkilö

- 10 % alennusryhmille:
Opiskelijat, eläkeläiset, invalidit, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat

Varaa aika
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoa.