Vituiksmän teemahuone

Vituiksmän teemahuone

Suurille Savolaesille sankareille – Vituiksmän teemahuone

Vituiksmän, kaikkien savolaesten supersankari. Samaistutko Savomuan sankariin?

Keljuttaako kalusteet ja kodinkoneet, turhauttaako työpiste ja tietotekniikka? Oletko halunnut heittää sähkölaitteet seinäkaappiin ja sen läpi? Pistää pöydän sekä pöytäkoneen palasiksi?
Sorkkarauta sormiin ja savolaista supersankaria seuraamaan. Valitse vapaasti välineesi ja päästä irti sisäinen Vituiksmän - täällä saa männä vituiks!

Teemahuoneen teema ja tuhottavat tavarat ovat vapaammin mukautettavissa toiveiden mukaisesti. Huoneen sisältöön ja tuhottavaan esineistöön pääset vaikuttamaan esittämällä toiveita tilausvaiheessa – toteutamme toiveet parhaamme mukaan.

Voit mäiskiä musiikkimakusi mukaan valoefektien säestyksellä, tai vaikka hämärässä hiljaisuudessa. Äänentoistona huoneessa toimii JBL Party Box, joten ääntä irtoaa varmasti riittävästi. Voitte yhdistää kaiuttimeen laitteenne, esim. puhelimen tai USB-muistin, ja toistaa mitä tykkäätte.
Huoneessa on kamera, ja halutessasi saat kuvatun materiaalin muistoksi raivon- ja riemuntäyteisestä reissusta raivohuoneella.

Yhden (1) tunnin ajanvarauksen voi tehdä enintään kuudelle (6) henkilölle, ja huoneessa sisällä voi olla kerrallaan enintään kaksi (2) henkilöä.

Hinta 39 € per henkilö

- 10 % alennusryhmille:
Opiskelijat, eläkeläiset, invalidit, työttömät, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat

Varaa aika
Käytämme evästeitä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustollamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue tietosuojaselosteemme saadaksesi lisätietoa.